Körde i 116 km/h på 50-väg

Olofström ,
Föraren blev av med körkortet direkt sedan 116 km/h uppmätts på en 50-väg (Bilden är taget i ett annat sammanhang)
Foto: Virginia Mayo
Föraren blev av med körkortet direkt sedan 116 km/h uppmätts på en 50-väg (Bilden är taget i ett annat sammanhang)

Under måndagen hade polisen hastighetsövervakning på olika platser i Olofström kommun. Detta som en del av våra medborgarlöften till kommunerna i lokalpolisområdet, meddelar polisen i västra Blekinge på sin Facebook-sida.

Måndagens högsta hastighetsöverträdelse blev på riksväg 15 igenom Vilshult. Där uppmättes en förare i 116 km/h på 50-sträckan genom byn. Föraren blev av med körkortet på plats, och kommer sannolikt att vara så i ett antal månader.

”Vi ställde i våras frågan om vart vi skall stå i våra 4 kommuner. Här fick vi in många bra förslag och de fortsätter komma in till oss. Vi försöker att jobba av listan så fort vi kan men tyvärr är det tydligen på allt för många sträckor hastigheten ökat”, skriver polisen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.