Nu har den nya hamburgerbaren öppnat
Konceptet på Aymans hamburgerbar har han komponerat tillsammans med ett företag i Ohio, USA och är av franchisingtyp.
– Vi köper inte en franchising. Det här är ett nytt koncept vi utarbetat gemensamt med företaget i USA, säger Ayman. Sedan har vi slutit ett avtal med dem.
Ayman satsar på lokala produkter och köper sitt kött från Brödhultsgården. Till en början räknar han med att det ska gå åt femtio kilo varje dag. I varje fall är det målet, förklarar han.
– Även grönsakerna köps lokalt av Ekene gård, säger Ayman.
Ayman lagar ingen mat själv. Det gör hans två chefs, varav den ena är hans bror Mohamad vanligen kallad Moe. De är båda från Syrien där Ayman hade ett kafé. Nu hoppas att han och hans bror att Angus hamburgerbar ska bli lika populärt,
Får man tro de glada miner gästerna visar kan det nog gå vägen. Olofström har länge saknat alternativ för snabbmat. Premiärgästerna är nöjda med att det nu finns ett nytt matställe på orten.
Rasmus Persson och hans kamrater satsar på varsin rejäl burgare.
– Det här är bra, säger Rasmus. Nu slipper man äta pizza varje gång.
Angus kommer också att ha öppet till klockan nio på vardagskvällar och till elva fredagar och lördagar.
– Om det går bra kommer vi att utöka öppettiderna, säger Ayman Alahamas.