Fartfylld utförsäljning med löfte om en ny butik i lokalen

Olofström Artikeln publicerades
Fyndläge tyckte många på måndagen när 70 procent rabatt utlovades hela sista veckan.
Foto: Lena Karlsson
Fyndläge tyckte många på måndagen när 70 procent rabatt utlovades hela sista veckan.

Sista veckan innan Intersport i Olofström stänger lockar man kunder med 70 procent rabatt. Att döma av kassakön kommer nog den sista yllemössan att vara såld när butiken stänger för gott på lördag.

Intersports ägare Peter Blomgren är nöjd med tillströmningen av kunder. Utförsäljningen har pågått hela juli och som grädde på moset nu sista veckan är det 70 procent på allt kvarvarande.

Magisk siffra.
Magisk siffra.

Men redan i början av augusti kommer Olofströmsborna att ha en ny sportbutik i samma lokaler.

På Handla i Olofström är man lite hemlighetsfull kring nyetableringen och tänker inte avslöja några namn förrän nästa måndag. Men att det handlar om en sportbutik är det ingen tvekan om. ”Butiken kommer både ersätta Intersports utbud men också tillföra nytt” säger man i en pressinbjudan.

Redan nu berättar man också att det handlar om en satsning med lokala entreprenörer i samarbete med en nationell kedja. Vissa rykten gör gällande att det är Sportringen som kommer att etablera sig i Olofström.

Fortfarande fyndchans för den med rätt skostorlek.
Fortfarande fyndchans för den med rätt skostorlek.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.