Brage vände borta mot Norrby

Fotboll • Publicerad 26 augusti 2019
Inhopparen Robbin Sellin satte 2–1 på en frispark när Brage vände 0–1 till en 3–1-seger borta mot Norrby. Arkivbild.Foto: Andreas Hillergren/TT

Brage fortsätter att hänga på topplagen i superettan.

Och det efter en imponerande – och målrik – andra halvlek borta mot Norrby, då 0–1 vändes till en klar 3–1-seger.

Andra halvleken var bara 23 sekunder gammal när Christian Kouakou kvitterade till 1–1, sedan var det först i 82:a minuten som inhopparen Robbin Sellin satte 2–1 på en frispark och i sista minuten gjorde Jonathan Morsay 3–1 frän snäv vinkel.

Trepoängaren gör att Brage är trea på 40 poäng. Mjällby toppar tabellen på 42, följt av Varberg, som fick 1–0 borta mot Trelleborg, på 41.