Nyheter

17-åring drogs in i bil och misshandlades

Karlskrona Artikeln publicerades
Foto: Johan Nilsson/TT

En 17-årig kille ska ha misshandlats av flera personer under natten till annandag påsk.

Han hittades blodig vid en vägkant i Nättraby.

Händelsen uppges ha inträffat vid 01-tiden med start på Kungsmarken.

– Man slet in en person i en bil, misshandlade honom och lämnade av honom i höjd med Nättraby, säger Michael Hesselberg, jourförundersökningsledare vid polisen i Karlskrona.

Killen fick föras till sjukhus men i övrigt är skadeläget oklart.

– Jag kan inte säga något om skadeläget, men han var vaken och talbar när han hittades , säger Katarina Rusin, presstalesperson hos polisen.

Brottsrubriceringen är människorov alternativt grov misshandel.

– Det är lite oklara omständigheter för enligt killen själv har det inte hänt något brott men det finns vissa andra uppgifter som tyder på det, säger Peter Andersson, jourhavande förundersökningsledare på polisen i Blekinge.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.