Nyheter

Nattens händelser

Nyheter Artikeln publicerades

Olycka på E22 mellan Ronneby och Karlskrona.

Två gripna för vapenbrott i Skåne.

Blekinge

En singelolycka inträffade inatt runt klockan halvt ett på E22 mellan Ronneby och Karlskrona. En personbil voltade ned i diket men skadeläget ska enligt uppgift inte vara allvarligt.

– Föraren var ute ur bilen när räddningstjänst var på plats och ska inte vara allvarligt skadad, meddelade Christer Lindau vid räddningstjänsten.


Skåne

Två personer, en man och en kvinna, greps i Sjöbo under natten misstänkta för vapenbrott. Mannen är även misstänkt för olaga hot och olaga frihetsberövande.

– I nuläget är de bara gripna men ska förhöras så snart som möjligt, sade Johan Arnesson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Ystad, under tidig morgon.


En skåpbil brann i närheten av Hässleholms resecentrum inatt. När räddningspersonal kom till platsen stod det klart att det var en minilastbil som brann i motorutrymme och kupé, och som relativt snart kunde släckas. Enligt räddningstjänsten var orsaken oklar och det fanns ingen ägare i närheten.

– Nej, bara den sedvanliga "publiken" som brukar närma sig vid sådana här tillfällen. Men polis kommer att underrätta ägaren under natten, meddelade Per Friis, insatsledare på Räddningstjänsten i Hässleholm.