Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Man gripen för misshandel i nära relation

En man i 30-årsåldern har gripits av polisen efter att en kvinna ringt in och berättat att hon blivit misshandlad av mannen.
Karlskrona • Publicerad 12 september 2019
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/Sydöstran

Strax innan klockan tre natten till torsdagen får polisen larm om en pågående misshandel i nära relation. Händelsen ska ha inträffat i Karlskrona kommun.

– Det är kvinnan som själv ringt in anmälan och när vi var på plats var hon i sådant fysiskt tillstånd att hon inte behövde uppsöka vård, säger Tomas Boking, inre befäl vid polisen i Karlskrona.

Annons

Mannen som är i 30-årsåldern är inte känd av polisen sedan tidigare och enligt polisen ska det inte ha förekommit några droger.

– Mannen sitter i förvar hos oss nu på morgonen och vi har haft ett inledande förhör med honom, mer kan jag inte säga i nuläget, säger Boking.

Staffan LundgrenSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons