Nyheter

Två bilar i krock – en person till sjukhus

Ronneby ,

Strax efter klockan 23 på söndagskvällen kom larm om en trafikolycka på E22 i höjd med trafikplats Ronneby väst.

En person ska ha förts till sjukhus.

Två bilar ska ha kolliderat och totalt fem personer var inblandade.

Olyckan har skett i östlig riktning på E22. Räddningstjänst från Bräkne-Hoby och Ronneby, ambulanspersonal samt polis skickades till platsen.

– Det är totalstopp i båda riktningarna, sade Rickard Lundqvist, presstalesperson vid polisen i region syd, inledningsvis.

Vägen kunde sedan öppnas.

– Efter rensning av vägbanan, tre stolpar i mitträcket gick sönder, säger Kent Hoff, insatsledare vid Räddningstjänsten östra Blekinge.

En person fördes till sjukhus med ambulans, enligt SOS Alarms händelseinformation. Det ska inte vara några allvarliga skador, enligt polisen som misstänker att det ena bilföraren kört ut när hen hade stopplikt varpå den andra bilen åkt in i den första.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.