Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Kvinna hittad död efter stor sökinsats

På söndagen försvann en äldre kvinna från ett boende i Vissefjärda i Emmaboda kommun. Kvinnan söktes bland annat med helikopter.
Lite efter klockan 09 på måndagsmorgonen hittade polisen kvinnan avliden.
Emmaboda • Publicerad 18 december 2017

Enligt polisen har en äldre kvinna försvunnit från ett boende i Vissefjärda, Emmaboda kommun. Kvinnan sågs senast vid 18.30-tiden på söndagen.

Polisen har gått ut med ett signalement på kvinnan: äldre kvinna, brunt vågigt hår, glasögon, cirka 160 centimeter, 79 år och klädd i röd kofta, mörka byxor och tofflar. Kvinnan ska också vara dement.

Annons

Polisen satte in helikopter i letande som flyger över områdena kring Vissefjärda.

– Det är ganska vanligt att använda helikopter vid liknande händelser. Helikoptern kan flyga lågt i området i samband med sökandet, det vill vi informera om så att folk inte blir oroliga, säger Åsa Emanuelsson, presstalesperson för polisen.

Strax efter klockan 09 på måndagsmorgonen uppger polisen att kvinnan har hittats avliden. Det finns ingen misstanke om brott.

Hjalmar TellSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons