Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nöje

Iron Maiden till Sweden rock festival

Norje • Publicerad 13 november 2017
Iron Maidens sångare Bruce Dickinson.
Iron Maidens sångare Bruce Dickinson.Foto: Kent Gilbert

Iron Maiden kommer till Sweden Rock festival den 7 juni. Det meddelar arrangörerna, som rankar det här som den största bokningen i festivalens historia.

”‘De är för stora och dyra för att spela på Sweden Rock Festival.’ Så har vi många gånger beskrivit Iron Maiden när våra gäster har efterfrågat dem. Och det gäller egentligen fortfarande, men tillsammans med våra kollegor på Live Nation har vi nu hittat ett upplägg som har gjort det omöjliga möjligt. Vi är oerhört stolta och glada över att idag kunna presentera den största bokningen i festivalens historia: Iron Maiden spelar på Sweden Rock i sommar!”

Annons

Iron Maiden ger sig i sommar ut på en ny världsturné kallad ”Legacy of the beast”. Europadelen börjar i slutet av maj. Turnéns koncept är inspirerat av bandets mobilspel och serietidning med samma namn. Scendekor med ”världar” utformade efter bandets skivomslag och en setlista med klassiskt 80-talsmaterial är att vänta.

Sedan tidigare är det klart att Ozzy Osbourne kommer till Sweden Rock Festival.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons