Nyheter

Inbrott i guldbutik i natt

Karlskrona Artikeln publicerades
Foto: Johan Nilsson/TT

Butiken Guldfynd i centrala Karlskrona utsattes för ett inbrott under natten till tisdagen.

– Man har fått med sig en okänd mängd gods därifrån. Som vi kunde se verkar det vara någon form av monter som har tömts där, säger Malin Pärmborn, jourförundersökningsledare vid polisen i Karlskrona.

Väktare och polis åkte till platsen strax efter klockan 02.30 efter att larmet gått i butiken. Ett fönster ska ha krossats.

Platsen har spärrats av för en teknisk undersökning som ska göras under tisdagen. Polisen har ingen misstänkt tidigt på tisdagsmorgonen.

– Det finns någon iakttagelse av tre personer som har lämnat. Mer har vi inte i nuläget, men vi jobbar på saken, säger Pärmborn.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.