Nyheter

Brotten under Tosia Bonnadan

RONNEBY Artikeln publicerades
Foto: Arkiv

Tidigt på söndagsmorgonen sammanställer polisen lördagens insatser i samband med Tosia Bonnadan.

”Det har varit väldigt lugnt” säger Anton Scheid jourförundersökningsledare vid polisen i Karlskrona.

Det handlar om en misshandel, två sexuella ofredanden, fyra narkotikabrott samt fyra personer som är omhändertagna för fylleri. Dessutom två brott mot knivlagen.

– Det har varit väldigt lugnt, sammanfattar Anton Scheid, jourförundersökningsledare vid polisen i Karlskrona, evenemangsdagen.

Det första sexuella ofredandet ska ha inträffat under fredag kväll. En man i 35-årsåldern tog då en 16-årig kvinna på rumpan utanför en pizzeria i centrala Ronneby. Mannen är identifierad av polisen.

Det andra sexuella ofredandet ska ha skett under lördagskvällen när en man i 25-årsåldern varit närgången mot en 17-årig kvinna. Han ska ha försökt att kyssa henne genom att ta tag i hennes huvud och böjt sig över henne. Mannen är hörd av polisen men nekar till brott.

På lördagsnatten ska en man, tidigare känd av polisen, oprovocerat sparkat en kvinna på benet i centrala Ronneby. Det inträffade ska inte ha krävt akut sjukhusvård. Händelsen rubriceras som misshandel.

Vidare inträffade två brott mot knivlagen. En man i 20-årsåldern visiterades under fredagskvällen av ordningsvakter. Han visade sig vara narkotikapåverkad och bära på en stilett.

En bit bort uppträdde en man i 40-årsåldern mycket berusat och aggressivt. Han omhändertogs för fylleri och han ska bland annat haft på sig en skruvmejsel.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.