Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Ambulansen lappades – med kärlek

Malin Hagberg Andersson satte morgonkaffet i halsen när hon läste om ambulansen som fick en p-bot under utryckning. När hon fick chansen någon timme senare gjorde hon precis tvärtom – och lappade en ambulans med ett kärleksbudskap.
Publicerad 8 mars 2018 • Uppdaterad 9 mars 2018
Den här ambulansen i Karlskrona fick också en lapp. Men med ett helt annat budskap än den som fått så stor uppmärksamhet i Stockholm: ”Tack för ert fantastiska jobb. Hälsningar från icke-Q-park”.
Den här ambulansen i Karlskrona fick också en lapp. Men med ett helt annat budskap än den som fått så stor uppmärksamhet i Stockholm: ”Tack för ert fantastiska jobb. Hälsningar från icke-Q-park”.Foto: Privat

Karlskrona

Det var i onsdags som två ambulanssjuksköterskor åkte på ett larm i Stockholm. Under tiden de tog hand om en svårt sjuk person lappades deras bil. De hade glömt att betala parkeringsavgiften. En av sköterskorna skrev ett inlägg på Facebook, som orsakade en riktig hatstorm mot p-bolaget.

Annons

Malin Hagberg Andersson läste inlägget morgonen efter. Och ilsknade till. Någon timme senare sitter hon på sitt jobb på turistbyrån och ser plötsligt en ambulans parkera utanför. På en icke helt perfekt plats.

– Vi skojade om att vi skulle hålla uppsikt så att det inte kom några p-vakter. Men sedan sa jag att ”nu jäklar går vi ut och lappar den”, berättar hon.

När ambulanspersonalen kom ut, såg de lappen. Rev åt sig den och vände på den. När de sedan läste Malins hälsning ”Tack för ert fantastiska jobb. Hälsningar från icke-Q-park” sprack de upp i ett stort leende.

Kerstin PorshedSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons