Kultur & Nöje

Qristina avbröt nya såpan efter fylleslag

Kultur & Nöje Artikeln publicerades

Farmen-Qristina Ribohn fick nog av supandet i nya stjärnsåpan Club Goa. Efter tolv dagar åkte drogrådgivaren hem till Karlshamn.
-Det riskerade att urarta, säger hon.

I går kväll var det premiär för Club Goa där TV3 samlat de mest skandalomsusade dokusåpastjärnorna för att driva en restaurang i Indien.
Qristina Ribohn, känd från Farmen, reste själv inte ner för att tävla utan för att fungera som en "igångsättare".
-Min roll var att vara glad tant och locka fram skratt samt att få gänget att hålla sams. Och det lyckades jag med, säger hon.
Inspelningen pågår i tre månader, men Qristina Ribohn valde att resa hem till Blekinge redan efter tolv dagar.
-Jag längtade hem och valde att lyssna på mitt hjärta.
Men det är inte hela sanningen.
En annan bidragande orsak till drogrådgivaren från Karlshamn valde att packa väskan var det hejdlösa supandet som startade redan på flyget ner.
Enligt Aftonbladet drack bland andra Robinson-Lars Gåre och Farmen-Sebastian Dawkins så mycket att duons spritkonsumtion höll på att äventyra hela inspelningen.
-Jag kunde inte vara kvar, säger Qristina Ribohn, som under tiden passade på att sluta fred med ärkerivalen Zübeyde Simsek.
-Vi rök ihop på planet från Frankfurt, men sedan var vi färdiga med varandra. Nu har vi en bra relation.
Den som inte kan få nog av Qristina Ribohns färgstarka karaktär får ännu en möjlighet att se henne i tv nu på fredag. Då tävlar hon tillsammans med bland andra Farmen-vinnaren Veronica Larsson i Fortet.
-Det programmet är jag stolt över. Det föredrar jag framför Club Goa.