Kultur & Nöje

Ny talkshow med Thomas Deutgen

Kultur & Nöje Artikeln publicerades

Thomas Deutgen, diversehandlare i nöjesbranschen, gör talkshow i radion.
Under våren medverkar Nanne Grönvall, Anne-Lie Rydé, Ann Westin och Gunhild Carling tillsammans med lokala artister.

Under fyra showkvällar i Karlskrona konsthall, med premiär torsdagen den 1 mars, bjuder Thomas Deutgen på ett koncept där musik och humor mixas till en spontan föreställning.

Han har arbetat med dansband på heltid under många år. Bland annat som ordförande i juryn för dansbandskampen och med radion P4 Dans.
– Jag har tidigare sänt showkvällar från Luleå i P4 Norrbotten, där jag kommer ifrån. Men så ställde jag mig frågan. Varför gör jag det här i Luleå, när jag bor i Blekinge, säger Thomas Deutgen.

Sagt och gjort. Han inledde ett samarbete med P4 Blekinge, där han även tidigare varit programledare. Arrangemanget görs i samarbete med Karlskrona konsthall, Musik i Blekinge och Ätbar.
Under de fyra torsdagskvällarna får publiken i krogshowsliknande former möta en nationellt känd artist och en lokal artist. Det återkommande husbandet består av pianisten Hans-Inge Magnusson och multiinstrumentalisten Gunhild Carling.

Programmen spelas in den 1/3, 22/3, 12/4 och 26/4 och sänds följande onsdag.
Bland artisterna finns bland annat Nanne grönvall, Anne-Lie Rydé, Anna Neah Deutgen, stå upp-komikern Ann Westin och den blivande Blekinges sångartalang 2012.