Bilar kolliderade – ett fält stängdes av

Sölvesborg ,
Foto: Karolin Engman

Strax innan klockan 13 under onsdagseftermiddagen fick SOS larm om en trafikolycka på Hälleviksvägen i Sölvesborg. Det rör sig om två personbilar som har krockat. Enligt räddningstjänsten har en bil kört in i sidan på den andra bilen.

– Det är fyra personer som var inblandade och kollisionen skedde nog i rätt låg hastighet i en rondell, sen har bilarna kört vidare och ställt sig vid vägen. De har blivit undersökta på plats och ingen behövde föras med ambulans, säger Ann-Sophie Jakobsson på räddningstjänsten.

Till en början stängdes ena fältet av och Trafikverket varnade för stor påverkan på väg 123 från Norremark till Sölvesborg Östra. Trafiken kunde rulla på som vanligt igen strax efter klockan 14.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.