Tävlingen Carls Krona Awards tillbaka

Karlskrona Artikeln publicerades
Magnus Altefur är projektledare för tävlingen Carls Krona Awards 2018.
Foto: Patric Söderström
Magnus Altefur är projektledare för tävlingen Carls Krona Awards 2018.

Nu återlanseras den populära Carls Krona Awards, en tävling som utser Karlskronas bästa företag inom handel och service. Carls Krona Awards arrangeras av stadens Centrumförening, Karlskrona City, och målet med återlanseringen av tävlingen är att få Karlskrona att bli årets stadskärna 2019.

Efter en 6-7 års uppehåll, återlanseras nu Carls Krona Awards. Tävlingen utser bästa företag inom handel och service, och är ett samarbete mellan stadens Centrumförening (Karlskrona City), Cityfastighetsägarna och kommunen. Projektledare för tävlingen är Magnus Altefur.

Tävlingen går ut på att låta stadens invånare och besökare utse vilka företag eller personer inom kategorierna Handel, Service, Besöksnäring, Välbefinnande som gör det bästa jobbet för sina besökare. Till skillnad från tidigare år då det bara var Karlskrona Citys medlemmar som kunde vinna, har nu alla företag på Trossö chansen till vinst.

Målet med tävlingen är är att få företagarna i city att anstränga sig lite extra och göra sitt bästa för att till exempel vinna titeln Karlskronas Bästa Butik, en titel man sedan behåller under ett år framöver.

Vill man vara med och utse en vinnare, går man in på www.carlskronaawards.se och nominerar de företag/personer man anser ska vinna. Nomineringsronden pågår fram till 31/8, och sedan utses vinnarna under en stor gala i oktober.

Carls Krona Awards kategorier

Företagen tävlar inom tio olika kategorier och de är:

Bästa Butik

Bästa Butikskedja

Bästa Restaurang/Café

Bästa Säljare

Bästa Bemötande

Bästa Välbefinnande

Bästa Besökskoncept

Årets Rookie/Nystart

Årets Eldsjäl

Extraordinär 2018

Visa mer...