Stal i butik för 12 000

Lyckeby Artikeln publicerades
Foto: HENRIK MONTGOMERY

Larmet gick när mannen lämnade butiken. Nu saknas varor för 12 000 kronor.

Det var förra söndagen som det började tjuta från en larmbåge på Elgiganten. En man sågs springa ut på parkeringen, oh han försvann sedan i en bil.

Mannen misstänks ha stoppat Nintendo-spel och Bang Olufsen-hörlurar i sin jacka, och efter en inventering har butiken kommit fram att varor för 12 000 kronor saknas..

– Det finns ett signalement om beige byxor och svart jacka, men det bör även finnas övervakningsfilm att titta på, säger Kurt-Erik Gunnarsson vid polisen om stöldärendet.

Elgiganten har lämnat in ytterligare en anmälan om spel och hörlurar för uppemot 20 000 kronor som försvunnit fram till och med fredag, men det är oklart exakt när stölderna ska ha skett.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.