Skuld ledde till konkurs i gammalt bolag

KARLSKRONA Artikeln publicerades

Företaget Wesam Barberare i Karlskrona har försatts i konkurs av Blekinge tingsrätt. Men det bolaget har redan avvecklats.

– Det var det bolag jag hade när jag öppnade salongen 2016, ett kommanditbolag. Men jag lade ner det ganska snart efter och startade ett aktiebolag i stället, säger Wesam Darwish.

Och det bolaget driver salongen på Borgmästaregatan i Karlskrona under namnet Darwish AB.

– Skatteskulderna ligger i det gamla bolaget och berör inte salongen. Jag har öppet precis som vanligt, säger Wesam Darwish.

Ansökan om konkurs av det nedlagda bolaget lämnades in av Skatteverket den 8 oktober. Av den framgår att företaget hade kända skulder till staten på sammanlagt 159 851 kronor.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.