Prejades av vägen ner i dike

Tving Artikeln publicerades
Polisen söker efter den smitande föraren.
Foto: Johan Nilsson/TT
Polisen söker efter den smitande föraren.

Mannen prejades av vägen ner i ett dike på länsvägen. Nu letar polisen efter den smitande föraren.

Det var vid 5.30-tiden på torsdagsmorgonen som trafikolyckan inträffade på länsväg 122 i Tving. Räddningstjänst och ambulans larmades till platsen och trafiken dirigerades om under någon timme.

Nu har det hela polisanmälts som grov misshandel, sedan den drabbade föraren uppgivit att han blivit prejad av vägen ner i ett dike. Det hela backas dessutom upp av åtminstone ett vittne.

Mannen fick ont i nacke och handled. I övrigt blev det mest kraftiga plåtskador på bilen, som inte minst fick demolerad front.

Polisanmälan omfattar även vårdslöshet i trafik och smitning från trafikolycka. Polisen söker fortfarande efter den smitande föraren. Det finns åtminstone uppgifter om vad för bil denne har använt.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.