Par med vapen fast efter polisjakt

Karlskrona Artikeln publicerades
Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT
Arkivbild.

En man och en kvinna i 20-årsåldern greps av polis i Karlskrona kommun vid 20-tiden på tisdagskvällen. De visade sig ha vapen och stöldgods i bilen.

– De är stoppade i en bil. Man anträffade vapen och lite gods i bilen som vi får försöka härleda senare, sa Bo Olsson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Karlskrona under tisdagskvällen.

Mannen och kvinnan misstänks för bland annat trafikbrott, narkotikabrott, häleri och vapenbrott.

Under tisdagskvällen hade polisen försökt stoppa dem i Nättraby. Föraren saknade körkort och drog enligt polisen från platsen. Flykten slutade dock mot ett vägräcke. De anhölls, men släpptes under onsdagen. Misstankarna kvarstår dock.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.