Oskar Linnros till Skärgårdsfesten

Karlskrona ,
Foto:

Ytterligare en artist är klar för Skärgårdsfesten.

Sjufaldigt grammisnominerade Oskar Linnros intar scenen den 4 augusti.

Oskar Linnros slog igenom med hiphop-duon Snook, som förmodligen är mest kända för sin hit "Mister Cool". 2010 satsade han på solokarriären och under året toppade han de svenska listorna med låten "Från och med du" och debutalbumet "Vilja bli" nominerades till sju grammisar.

Sedan dess har det blivit ytterligare en platta och i vår och sommar släpper han ny musik och den 4 augusti spelar han på Karlskrona Skärgårdsfest.

– Oskar är en musikalisk nyskapare och det känns fantastisk roligt att han valt Karlskrona som ett av turnéstoppen i sommar, säger Robin Åkerman, projektledare för Karlskrona Skärgårdsfest i ett pressmeddelande.

Utöver en egen karriär har Oskar Linnros skrivit och producerat åt bland annat Seinabo Sey, Timbuktu och Veronica Maggio.

Nyligen släppte Oskar singeln "Sitter på en dröm" tillsammans med den före detta Snook-kollegan Daniel Adams-Ray och efter det har han bland annat släppt låten "Psalm för skolgårdar".

Sedan tidigare är Arash, Peg Parnevik, Linda Pira, Kleerup, Linnea Henriksson, Stiftelsen, Melissa Horn, Lasse Stefanz, The Sounds, FO&O och Jerry Williams klara för Skärgårdsfesten.

Vad tycker du?

Vad ser du mest fram emot inför Skärgårdsfesten?