Molly Sandén kommer till Blekinge

Karlskrona Artikeln publicerades

Molly Sandén kommer till Karlskrona i april nästa år.

Foto: LENA GUNNARSSON

Sveriges mest streamade kvinnliga artist kommer till Blekinge. Molly Sandéns tar nu sin föreställning ”Molly Sandén - stark & svag & allting däremellan” till konserthus runtom i landet.

Föreställningen beskrivs som personlig och intim och kommer till Konserthusteatern i Karlskrona den första april 2020. Allt som allt kommer hon besöka arton städer i Sverige under mars och april nästa år. På scen får hon sällskap av en ensemble bestående av musiker som spelar vocoder, flygel, gitarr, slagverk, cello och bas.

– Molly sprider så enormt mycket kärlek. Även om du står i ett publikhav med flera 1000 personer känns det alltid som hon sjunger bara till dig, säger Malin Törnquist på Paraply i ett pressmeddelande.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.