Misstänkt MC-tjuv anhållen

Karlskrona Artikeln publicerades
Polisbilen körde i fatt en man på MC som försökte smita.
Foto: Johan Nilsson/TT
Polisbilen körde i fatt en man på MC som försökte smita.

Polisen fick springa i fatt en misstänkt MC-tjuv.

Nu sitter han anhållen.

Vid åttatiden på onsdag kväll fick polisen syn på en ung man på en motorcykel.

Mannen körde på E 22 och någonting gjorde att polisen fattade misstankar mot mannen. När polisbilen närmade sig MC-föraren drog denne på och försökte köra ifrån polisbilen.

Detta stärkte polisen i sina misstankar och man tog upp förföljandet. När polisen fick stopp på mannens färd, försökte han återigen att fly, fast denna gång springande.

Inte heller detta lyckades. Enligt inre befäl vid polisen i Karlskrona greps mannen på E 22 och fördes in till polisstationen. Han anhölls på kvällen och kommer att höras under torsdagen. Mannen, som är i 20-årsåldern, är misstänkt för stöld alternativt häleri.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.