Lokalt företag lockar tv-stjärna till show

Karlskrona/Jönköping Artikeln publicerades
Aaron Kaufman från Shifting Gears på Discovery.
Aaron Kaufman från Shifting Gears på Discovery.

Motorförlaget Albinsson & Sjöberg med bas i Karlskrona, har lockat tv-stjärnan Aaron Kaufman till Bilsport Performance & Custom Motor Show – Skandinaviens största bil- och mc-show.

Den 37-årige amerikanaren har medverkat i flera tv-serier, och sedan förra året är han värd för sin egen tv-show på Discovery – ”Shifting Gears”. Kaufman specialiserar han sig numera på äldre Ford F-100-pickuper.

– Att vi lyckas få hit så erkända och stora bilbyggare från USA visar på kvalitén för Bilsport Performance & Custom Motor Show, säger Daniel ”Padde” Lindstedt, projektledare i ett pressmeddelande.

Bilsport Performance & Custom Motor Show arrangeras på Elmia i Jönköping under påskafton och påskdagen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.