Trafikolycka: Bil på sidan efter krock – en person till sjukhus

Bergåsa ,
Foto: Johan Nilsson/TT

Vid klockan 7.45 fick SOS larm om en trafikolycka på Bergåsa vid Korpralsgatan-Vasagatan. Två personbilar uppgavs vara inblandade.

– En bil uppges ligga på sidan. Räddningstjänst, ambulans och vi har larmats - vi har precis anlänt, sa Evelina Olsson vid polisens ledningscentral vid klockan 8.

Några minuter senare sa Martin Hansson vid räddningstjänsten:

– Vi har två bilar på plats för en insats. Men det är mest för att hålla undan trafiken i väntan på bärgning. Två personer ska vara inblandade, men jag har inga uppgifter om skadeläget.

Trafiken var avstängd under cirka en halvtimme i samband med bärgningsarbetet.

Enligt polisen har en person förts till sjukhus för kontroll. Region Blekinge uppger att det rör sig om en person mellan 11 och 20 år som blivit lindrigt skadad.

Det finns i nuläget ingen misstanke om något brott.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.