Äldre kvinna till sjukhus efter olycka

Karlskrona Artikeln publicerades

En äldre kvinna fördes till sjukhus efter en olycka med cykel och personbil på tisdagseftermiddagen. Hon ska ha klarat sig med lindriga skador.

Vid 16-tiden fick SOS larm om en trafikolycka på Kungsmarken. En person hade blivit påkörd – personbil och cyklist angavs vara inblandade.

– Ambulans var på plats när vi anlände, och vår hjälp behövdes inte. Eventuellt har en person förts till lasarett, säger Jörgen Persson vid räddningstjänsten till BLT vid 16.20-tiden.

En äldre kvinna fördes till akuten i samband med olyckan. Hon vårdades för lindriga skador enligt en rapport från Blekingesjukhuset senare under kvällen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.