Larm om flera fordon i krock – Räddningstjänsten varnar för halka

Karlskrona Artikeln publicerades
Fredagkvällens halka bäddade för ett antal trafikolyckor. Strax utanför rondellen på E22 vid Lösen uppstod en krock mellan tre personbilar.
Foto: Staffan Lindbom
Fredagkvällens halka bäddade för ett antal trafikolyckor. Strax utanför rondellen på E22 vid Lösen uppstod en krock mellan tre personbilar.

Strax innan 17 inkom ett larm till SOS om en krock mellan flera fordon.

Tre personbilar ska ha ha varit inblandade och missödet ska ha tagit plats ett hundratal meter innan rondellen på E22 vid Lösen.

Trafikverket meddelar att påverkan är stor och att begränsad framkomlighet råder i båda riktningar.

– Ambulans är på plats men skadeläget är för tillfället okänt, menar Stefan Sjöholm på räddningstjänsten.

Vid 19-tiden ska trafiken åter flyta på som vanligt enligt Trafikverkets hemsida.

Enligt senare uppgifter ska ingen person ha skadats allvarligt.

 

Minuterna därpå ska en personbil ha kört i diket i Björsmåla, Rödeby.

Senare körde ytterligare en personbil av vägen för att krocka med ett träd i Stubbelycke, Rödeby. Enligt initiala uppgifter befann sig en person i bilen och denne ska vara ute ur fordonet.

– Det är väldigt halt ute, säger Stefan Sjöholm på räddningstjänsten och uppmanar samtliga bilister att ta det försiktigt och hålla säkert avstånd.

Lättare skador på fordonen har uppstått till följd av de båda olyckorna, men lyckligtvis finns ingen information om att några personer ska ha skadats.

 

Klockan 17 for två personbilar ihop i en sidokrock i närheten av gamla brandstationen.

Sjöholm meddelar att inga personskador registrerats i denna olycka. En stolpe ska ha vält i samband med händelsen.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.