Kontoret i Blekinge kan bli Sveriges snyggaste

Karlskrona Artikeln publicerades

Företaget Consids Karlskronakontor nomineras i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Consids nya kontor.
Foto: Karolin Engman
Consids nya kontor.

Consids kontor i Karlskrona nomineras till Sveriges Snyggaste Kontor. Det är hemsidan lokalnytt.se som varje år håller i tävlingen kring Sveriges snyggaste kontor. Just nu kan du nominera snygga kontor fram till den 22 oktober.

BLT var och besökte Consids kontor i augusti. Kontoret ligger i en k-märkt byggnad som varit församlingshem och bostad åt en kyrkoherde. Kontoret är svartlaserade ekgolv, gråbeige färg på väggarna och vävda mattor. Det finns även många umgängesytor, kök och bastu.

– Man ska längta till att få komma till jobbet och man ska känna att man vill stanna, berättade Patrik Hall som är regionchef i Blekinge, till BLT när tidningen besökte deras kontor i somras.

Vinnaren av tävlingen kommer utannonseras den 6 november på Grand Hotel.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.