Klart: Rutinerade stjärnor till sommarens festival

Hasslö Artikeln publicerades
Bazilian och Nilsson
Bazilian och Nilsson

Eric Bazilian (från The Hooters), Tommy Nilsson och lovande stjärnskotten Nadja Evelina och Cornelia Jakobs är klara för Hasslöfestivalen. De gör därmed Ulf Lundell, Veronica Maggio, Linnea Henriksson, Smith & Thell med flera sällskap när det 20-årsfiras den 11–13 juli.

– Att fira 20 år är riktigt stort så det känns enormt kul att vi kan fortsätta släppa så här grymma akter till sommarens festival, säger Malin Törnquist på Paraply som arrangerar Hasslöfestivalen, i ett pressmeddelande.

– Jag kan höra allsången till Tommys och Bazilians odödliga klassiker eka ut över skärgården men jag ser även fram emot att få visa så fantastiskt duktiga artister som Nadja och Cornelia för publiken.

Texten uppdateras.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.