Klart: Här är Årets företagare

Karlskrona Artikeln publicerades
Johan Christenson från City Network till höger tar emot utmärkelsen Årets Företagare i Karlskrona. Gertrud Weiselblad från Företagarna Karlskrona till vänster.
Foto: Simone Hansen
Johan Christenson från City Network till höger tar emot utmärkelsen Årets Företagare i Karlskrona. Gertrud Weiselblad från Företagarna Karlskrona till vänster.

Johan Christenson trodde han skulle kallas till ett säljmöte.

Men delegationen kom med priset som årets företagare 2018.

Ingen på företaget City Network i Karlskrona kände till att chefen Johan Christenson skulle utses som årets företagare, I synnerhet inte han själv.

– Jag blev verkligen överraskad. Detta hade jag inte förväntat mig, säger han när ordförande i Företagarna, Gertrud Weiselblad överlämnade priset och läste upp motiveringen.

Motiveringen till priset är att Johan Christensons företag City Network Hosting AB har blivit väldigt framgångsrikt genom att fokusera på säker hantering av data och idag har verksamhet över hela världen.

– I dag är det viktigt att kunna erbjuda servrar och leverera säkra datalagringslösningar som även är hållbara ur ett utsläppsperspektiv, säger Johan Christenson.

Årets Företagare har sedan drygt 20 år delats ut på lokal och regional nivå. Priset ges till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare.

Sedan 2006 koras även Årets Företagare i Sverige och det innebär att Johan Christenson från Karlskrona har chansen att gå vidare till regionfinaler och kunna vara med bland de nominerade till hela landets ”årets företagare”.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.