Julmarknad i Nättraby igen

Nättraby Artikeln publicerades
Nu är det jul igen. Så här såg det ut för ett par år sedan när Ingegerd Holm presenterade julmarknaden i Nättraby.
Foto: Staffan Lindbom
Nu är det jul igen. Så här såg det ut för ett par år sedan när Ingegerd Holm presenterade julmarknaden i Nättraby.

Julmarknaden i Nättraby har fått upp farten och går in på sin fjärde gång sedan starten.

– Vi bestämde oss för att prova för några år sedan och det har blivit succé varje gång, säger Ingegerd Holm i Hembygdsföreningen som är huvudarrangör. I år äger marknaden rum i köpcentret den 15 december.

– Det blir som vanligt med hantverkare och utställare. Nytt för i år är hönsen som finns på plats med möjlighet att köpa hemvärpta ägg. Teater och lekar i Havgårdens dagis här intill tror vi ska bli kul för både vuxna och barn, tillägger Ingegerd Holm. Annie Gylling och Johan Sturesson svarar för den sistnämnda delen. Skolans Lucia, dans kring granen och musik av Sven-Erik Nilsson är andra inslag.

På eftermiddagen riktas blickarna mot kyrkan och den adventsgudstjänst som väntar i en avslutning.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.