Hon får kulturpriset

Ronneby Artikeln publicerades
Madeleine Andersson, studiecirkelledare för personer med funktionsvariationer får 2018 års kulturpris i Blekinge av studieförbundet SV Blekinge.
Foto: SV
Madeleine Andersson, studiecirkelledare för personer med funktionsvariationer får 2018 års kulturpris i Blekinge av studieförbundet SV Blekinge.

Studiecirkelledaren Madeleine Andersson får SV Blekinges kulturpris 2018.

Det får hon för sitt brinnande engagemang, och men också för att hon är ”en glädjespridare och är en god ambassadör för SV Blekinge. Allt är möjligt, det finns ingenting som är omöjligt för Madeleine och dessutom alltid med ett leende på läpparna.”

Madeleine Andersson har studiecirklar för personer med funktionsvariationer. Hon har också varit ledare för Mediaboom, och rest med reportarna för att intervjua bland annat kronprinsessan Victoria.

Kulturpriset består av 10 000 kronor och ett konstverk. Det delades ut på studieförbundets stämma på Kulturcentrum i Ronneby under torsdagskvällen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.