Första artisterna klara för festivalen

HASSLÖ Artikeln publicerades
Linnea Henriksson.
Foto: Erik Simander/TT
Linnea Henriksson.

Linnea Henriksson, Hasslölegendarerna Sinn Fenn och återförenade Jolly Maith Craic är de första akterna som är klara för Hasslöfestivalens 20-årssjubileum

Det skriver arrangören Paraply i ett pressmeddelande.

Hasslöfestivalen arrangeras den 11–13 juli. Linnea Henriksson medverkar just nu i “Så Mycket Bättre” på TV4. Sinn Fenn och Jolly Maith Craic gör exklusiva konserter i samband med jubileumsåret.

– Vi är otroligt inspirerade av att jobba med 20-årsjubileumet, säger Malin Törnquist på Paraply som arrangerar Hasslöfestivalen.

– Som vanligt kommer vi utveckla festivalen på flera plan, men även bjuda på en perfekt blandning mellan de mest aktuella artisterna och kära återkomster.

Texten uppdateras.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.