Företaget förvärvar Konradssons Fastigheter

Karlskrona Artikeln publicerades
Foto: Christine Olsson/TT

Bostadsföretaget Kvalitetsbostäder AB utökar sin verksamhet och har genom KvB Karlskrona Holding AB förvärvat Peter Konradssons Fastigheter AB. Detta meddelas i ett pressmeddelande under tisdagsmorgonen.

Man fick tillträde redan i november till fastighetsbeståndet som innehåller 93 lägenheter och ett antal lokaler med en totalyta till cirka 7 500 kvadratmeter. Större delen av lokalerna är belägna på centrala Trossö.

– Vi ser framemot att förvalta samt utveckla detta väl underhållna fastighetsbestånd och med tiden fortsätta växa på orten, säger Gösta Carlberg, vd för Kvalitetsbostäder AB.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.