Två olyckor inom en halvtimme på samma plats

Rödeby Artikeln publicerades

Räddningstjänsten larmades ut den första olyckan på riksväg 28 mot Rödeby under fredag eftermiddag. Men kunde vända igen.

Personen i bilen hade själv larmat en ambulans på grund av smärtor från nacken efter en mindre krock. Polisen fanns på plats och dirigerade trafiken och köerna löstes snabbt upp.

En knappt halvtimme senare strax före klockan halv sex, inträffade en mindre halkolycka på samma väg, någon kilometer längre bort.

Det rörde sig om en singelolycka. En personbil hade snurrat till och hamnat fel på vägbanan. Här behövdes ingen räddningsinsats med det uppstod dock kö på platsen tills bilen bärgats.

Olyckorna inträffade på riksväg 28 i Rödeby i riktning mot Bubbetorps gård och trafikanter som BLT varit i kontakt med uppger att det är halt och spårigt på vägarna på flera håll i Blekinge.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.