Datorbutik tar över efter nedlagd mobilbutik

Karlskrona Artikeln publicerades

Datoraffären vill fylla hålet som Mobilizera lämnade efter sig.

Magnus Altefur på Datoraffären i Karlskrona.
Foto: Patric Söderström
Magnus Altefur på Datoraffären i Karlskrona.

Datoraffären i Karlskrona förser vanligtvis endast datorer och kringutrustning. Nu har de dock utökat sin verksamhet efter att Mobilizera i Wachtmeistergallerian stängdes.

– I slutet av juni stängdes Mobilizera-butiken och med denna även möjligheten att köpa mobiltelefoner och abonnemang i Karlskrona City, skriver Magnus Altefur, vd på Datoraffären i ett pressmeddelande.

Nu meddelar Datoraffären att de tagit utökat sin verksamhet för att fylla hålet som Mobilizera lämnade efter sig. Därför finns det nu möjlighet att köpa mobilabonnemang i butiken och de kommer genomgå en del förändringar under tiden som kommer. Som hjälp har de även anställt Mikael Persson som tidigare drev Mobilizera.

– Jag vet att det finns många kunder som varit oroliga för att tappa servicen, därför har jag och Magnus bestämt oss för att alla som tecknat abonnemang hos Mobilizera Karlskrona fortsättningsvis också kan komma in till butiken och få samma hjälp som tidigare, säger Mikael Persson.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.