Årets supertalang pratar demokrati med flera chefredaktörer

Karlskrona Artikeln publicerades

Världen blir allt mer digital. Årets supertalang 2017 Siduri Poli deltar i demokratisamtalen tillsammans med tidigare ministern Lars Engkvist.

Det är dags för andra delen av #Vi måste prata.

Demokrati byggs inte på en dag. Tankesmedjan #Vimåsteprata vill diskutera hur vi kan utveckla demokratin i dag. Det sker på Marinmuseum under torsdagen 24 maj.

Siduri Poli har utsetts till Årets supertalang av Veckans affärer inom kategorin samhällsbyggarna. Hon har bland annat engagerat sig i att hjälpa unga vuxna i Stockholms ytterområden att göra verklighet av sina idéer. Den nya digitala tekniken innebär såväl förändringar som möjligheter. Den påverkar våra liv och Siduri Poli föreläser om hur digitalisering kan användas för entreprenörskap kopplat till inkludering och demokrati.

Lars Engkvist med erfarenheter både som chefredaktör och minister kommer att berätta om sina tankar om demokratins framtid.

Tidigare generalsekreteraren för Röda korset, Peter Örn, har även varit vd för Sveriges radio och partisekreterare. Han deltar i #Vimåsteprata tillsammans med

BLT:s tidigare chefredaktör Kerstin Årmann, som nu driver ledarskapsprojekt på Linnéuniversitet.

Sanne Olsson, programledare på SVT Plus, är moderator.