Vill du vara med i Hönsmammans intervjupodd?

Blekinge Artikeln publicerades
Isabelle Karlström driver Hönsmammans intervjupodd.
Foto: Staffan Lindbom
Isabelle Karlström driver Hönsmammans intervjupodd.

Hur är det att leva som självhushållare? I senaste avsnittet av Hönsmammans intervjupodd får vi träffa självhushållaren Majsan.

Samtidigt sökes fler företagare till podden.

I ett spinnhus utanför Karlskrona spelas nästa avsnitt av Hönsmammans intervjupodd in. Den här gången träffar Isabelle Karlström, som står bakom podden, Majsan. Majsan är kvinnan som lämnade Stockholm för Blekinge tack vare kärleken som hon träffade över nätet. Det var det gemensamma intresset för hundar som förde henne och mannen samman.

I dag bor Majsan på en gård utanför Karlskrona och i podden berättar hon hur hon lever som självhushållare. Och du, missa inte hennes odlingstips!

Hönsmammans intervjupodd drivs av Isabelle Karlström som bor i Jämjö. I podden intervjuar hon företagare på landsbygden och på mindre orter runtom i Blekinge. Har du tips på vem hon ska intervjua härnäst? Lägg ett mejl till Isabelle, Isabelle isabelle@k-sm.se.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.