Tryckte gasen i botten för att komma in i kvinnans bostad

Mörrum Artikeln publicerades
Händelsen utspelade sig i Mörrum mellan torsdagen och fredagen.
Foto: Johan Nilsson/TT
Händelsen utspelade sig i Mörrum mellan torsdagen och fredagen.

Mannen gjorde allt för att komma in i kvinnans bostad. Nu är han polisanmäld efter att ha försökt slita loss hennes ytterdörr med hjälp av spännband fastspända på en bil.

Mannen och kvinnan är bekanta sedan tidigare och den 25-årige mannen ska ha utsatt kvinnan för flera obehagliga saker. Enligt polisen har han hotat henne och tagit sig in i hennes hem i Mörrum och skrutit sönder hennes tavlor.

För några dagar sedan var det dags igen. Den här gången lyckades mannen dock inte ta sig in i kvinnans bostad. Men han gjorde allt för att försöka komma in.

Enligt polisanmälan som nu är gjord ska mannen ha spänt fast spännband på kvinnans ytterdörr och sedan fäst dem på en bil. Därefter tryckte han på gasen och försökte få loss dörren från bostaden. Försöket misslyckades dock och kvar lämnade han en trasig dörr.

Kvinnan var inte hemma vid det aktuella tillfället men har gjort en anmälan om skadegörelse och olaga hot.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.