The Boppers kommer till Östersjöfestivalen

Karlshamn Artikeln publicerades
The Boppers kommer till Karlshamn och Östersjöfestivalen i sommar.
Foto: Stina Stjernkvist/TT
The Boppers kommer till Karlshamn och Östersjöfestivalen i sommar.

Kultband ansluter till Östersjöfestivalen.

Rockabilly-bandet The Boppers kommer till Karlshamn i sommar.

Under måndagsmorgonen blev det officiellt att The Boppers står på Snäckans scen under fredagens Östersjöfestival, i samband med veteranbilutställningen i Rosengården.

The Boppers, vars musik har rötterna i 1950- och 60-talets rockmusik, har spelat Rock'n Roll och Doo Wop i över 40 år. Med tusentals spelningar och över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa är de en av de mest framgångsrika moderna grupper i sitt slag.

– När bilutställningen flyttade från piren till Rosengården med Snäckan förra året gavs möjligheten att krydda eventet med underhållning som passar in i sammanhanget. Efter ett mycket lyckat premiärår där The Refreshments gav en konsert känns det väldigt rätt att gå vidare på samma tema i år. Därför är vi oerhört glada att kunna presentera The Boppers som inte behöver någon närmare presentation i sin genre, säger arrangören Anders Jönsson.

The Boppers äntrar Snäckans scen klockan 14 den 19 juli.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.