Melloartist spelar på nattklubben

Karlshamn Artikeln publicerades
Kamferdrops spelade i Snäckan på Östersjöfestivalen förra året.
Foto: Jonas Gustafsson
Kamferdrops spelade i Snäckan på Östersjöfestivalen förra året.

Brooklyn laddar för ett stjärnspäckat år. På fredag kommer Melodifestivalartisten Kampferdrops.

För några helger sedan stod Heidi Musum, mer känd som Kamferdrops, på Melodifestivalscenen i Karlstad. På fredag är det dags för Karlshamn och nattklubben Brooklyn.

– Hon är en väldigt mystisk och spännande person. Och det finns ingen som inte har hört sommarplågan från förra året - Jag trodde änglarna fanns, säger Simon Fredriksson, restaurang- och nattklubbschef.

Norska Kampferdrops, som är känd för att ha olika masker för ansiktet när hon uppträder, besökte även Karlshamn i fjol under Östersjöfestivalen. När hon nu kommer tillbaka är intresset stort.

– Förköpsbiljetterna rullar på rätt bra. Kamferdrop har musik som passa alla, det är glatt, trevligt och kul, säger Simon Fredriksson.

Brooklyn har flera andra artister på gång. Den 9 mars spelar Lamix som gjorde sitt intåg på hiphop-scenen 2015 med låten ”Si Ingenting”. Alldeles nyligen utsågs Lamix till Framtidens artist på P3-guldgalan.

Ytterligare en artist är klar för Brooklyn - Drängarna.

– De brukar vara hos oss en gång om året och det är alltid kalasfullt. Det är som med Kamferdrops, alla tycker om musiken vare sig man vill erkänna det eller inte, säger Simon Fredriksson som välkomnar musikgruppen i april.