Polisen går ut med bild på försvunnen man

Asarum Artikeln publicerades

Nu går polisen ut med bild på den 81-årige man som varit försvunnen sedan i måndags.

Inte heller tidigt på onsdagsmorgonen är mannen återfunnen.

Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen letar just nu efter en försvunnen man i Asarum. Sökinsatsen efter mannen har pågått sedan midnatt och ett stort antal resurser, bland annat hundpatrull, har deltagit i insatsen.

Den försvunne mannen är född 1938 och har ljus hy. Han är cirka 175 centimeter lång, har grått kortklippt hår och ingen ansiktsbehåring. Mannen har gips på ena underarmen. är kutryggig men går utan hjälpmedel så vitt polisen vet. Han går oftast klädd i jeans.

Har du sett mannen sedan 12.00 under måndagen ska du ringa 114 14 och be att få tala med polisens ledningscentral i syd.

– Vi har sökt sedan midnatt och fortsätter söka under dagen med både hundpatrull och helikopter. I nuläget finns inget som tyder på brott, säger Katarina Rusin från polisens ledningscentral i Malmö.

På tisdagskvällen gick polisen ut på sin Facebooksida med en bild på den försvunne 81-åringen.

På polisens Facebooksida finns en bild på den försvunne mannen. Har du sett något, ring 114 14 och be att få tala med polisens ledningscentral i syd.
Foto: Polisen
På polisens Facebooksida finns en bild på den försvunne mannen. Har du sett något, ring 114 14 och be att få tala med polisens ledningscentral i syd.

Uppdatering: Polisen har fått tips om att mannen kan ha befunnit sig vid Asarums kyrkogård, både under måndagen och tisdagen.

Under dagen har polisen sökt med med ryttare och helikopter. Sökinsatsen fortsatte under tisdagskvällen med oförändrad styrka.

Vid klockan 01.30 på natten till onsdagen var mannen fortfarande inte funnen, uppgav polisen i Karlskrona. Sökandet gick vidare under natten, men inte heller klockan 05 var han återfunnen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.