"Dansbandskampens" Thomas Deutgen fick sin Anna

Karlshamn Artikeln publicerades

Jurymedlemmen i SVT:s "Dansbandskampen" Thomas Deutgen gifte sig i helgen med Anna Neha Olsson. Vigseln i Mörrums kyrka var såklart späckad med musik.

– Det var fantastiskt, vi hade satsat väldigt mycket på bröllopet. I kyrkan framförde bland annat Anne-Li Rydé och C.C. & Lee "Två mörka ögon" av Sven-Ingvars, säger Thomas Deutgen.
Thomas berättar att han och Anna har planerat bröllopet sedan i höstas och att arbetet med vigseln varit intensivt sedan februari.
– Jag tror att det kom drygt hundra gäster till bröllopet, säger Thomas.
Själva bröllopsvigseln hölls under lördagen men under söndagen hade han och Anna en till fest hemma i trädgården i Mörrum.
Thomas kommer ursprungligen från Norrbotten och hade många långväga gäster. Därför blev bröllopet en två dagars fest, späckad med konserter och musik.
– Det var ganska många som kom från Norrbotten så det kändes schysst mot dem, säger Thomas som beskriver bröllopet som en konsertvigsel.
Thomas Deutgen har bland annat arbetat som musikproducent och på Sveriges Radio Blekinge. Efter att ha deltagit som en av jurymedlemmarna i SVT:s "Dansbandskampen" blev Thomas Deutgen rikskändis hos svenska folket.
Hans nyblivna fru Anna Neha Olsson arbetar som sångerska och musikproducent.