Hitta flytet

Hitta flytet
Alfons Åberg är en av Sveriges mest älskade barnboksfigurer. Böckerna är skrivna och illustrerade av Gunilla Bergström och första boken gavs ut 1972. Säkert känner du igen uttrycket ”jag ska bara...” som myntades av just Alfons Åberg.
Foto:

Hitta flytet/Webb-tv
Många saker går att skjuta upp så att de inte blir gjorda. Borsta tänderna är inte en sådan grej. Det gör vi för att det har blivit en vana. Men frågan är då, hur etablerar man en god vana. Till exempel vad gäller träning?
Foto:

Hitta flytet/löparspecial
Många inbitna löpare har, liksom Hitta flytets sjukgymnast Anna Olsson, både dråpliga och härliga löparminnen. Men för dig som ska sätta igång gäller en viktig sak; skaffa dig ett par skor som funkar. Att börja med barfotalöpning är med andra ord ingen bra idé - även om det ser nog så coolt ut.
Foto:

Hitta flytet/löparspecial
Andreas Hultén är hinderlöparen och folkhälsovetaren som gillar att inspirera andra. Den här veckans lite annorlunda råd är att springa med en tejpbit på munnen för att lära sig andas genom näsan. (Fast det kanske ska vara silvertejp i stället för en skojfrisk post it-lapp)
Foto:

Mer från Hitta flytet