Hitta flytet

Många människor har, enligt kändistrollkarlen Daniel Karlssons träningsfilosofi, två hus. Ett hus där de bor och lever. Det är en plats de värnar om och gärna myser i. Det andra huset, där träningen bor, är ofta litet och inte alls speciellt mysigt att vara i. Och det är just den synen den 37-årige Nättrabykillen vill förändra, bland annat med Youtubekanalen Träningstrolleri.
Foto:

Anna, skrivande sjukgymnast
Är ditt arbete så fysiskt påfrestande? Då kanske du behöver få lära dig fler tekniker hur du undviker att få ont. Det är också viktigt att använda de hjälpmedel som finns på din arbetsplats på ett riktigt sätt. Till exempel om man arbetar med mycket tunga lyft. (Arkivbilden har inget med arbetsskador att göra.)
Foto:

Prova på med Hitta flytet
Det var stort sug efter att få lära sig spinning från grunden. Hitta flytets sjukgymnast Anna Olsson visade Linda Salomonsson, Anna Rydell, Emma Sandström, Christer Petersson Yvonne Fohlin och de andra tio som tog chansen att vara med, hur man ställer in cykeln och hur man ska sitta innan den första lektionen.
Foto:

Mer från Hitta flytet