"Hem till gården"-skådis död

Familj Artikeln publicerades

Brittiska skådespelaren Freddie Jones, kanske mest känd för sin roll som Sandy Thomas i långköraren "Hem till gården", har dött, 91 år gammal. Skådespelarens död bekräftas av hans agent Lesley Duff, enligt Deadline.

Under sin karriär medverkade Freddie Jones i över 200 filmer, däribland klassiker som "Elefantmannen" och "Wild at heart".

Fram till 2018 hade Freddie Jones hunnit med över 630 avsnitt av "Hem till gården". Serien har kommenterat dödsfallet på sin officiella Facebook-sida.

"Alla vi på "Emmerdale" (Hem till gården) är mycket ledsna över att höra om bortgången av en av seriens mest briljanta skådespelare och vår favoritperson", skriver de. (TT)

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.