Felix "Pewdiepie" Kjellberg har gift sig

Nöje Artikeln publicerades
Felix
Foto: Jonas Ekströmer/TT
Felix "Pewdiepie" Kjellberg har gift sig med Marzia Bisognin.

Svenske Youtube-profilen Felix "Pewdiepie" Kjellberg har gift sig med flickvännen Marzia Bisognin.

"Vi har gift oss. Jag är så lycklig man kan bli", skriver Kjellberg på Instagram , där han också publicerat bilder från bröllopet.

Kjellberg, eller Pewdiepie, hade länge världens största Youtube-kanal, men fick i våras se sig omsprungen av det indiska skiv- och filmbolaget T-series.

Den svenska stjärnan lär dock inte sörja nedpetningen alltför mycket. I skrivande stund prenumererar nära 100 miljoner personer på Pewdiepies Youtube-kanal. Enligt Forbes drog svensken in över 150 miljoner kronor via sin kanal förra året, och han har av Time Magazine utsetts till en av världens mest inflytelserika personer på internet.

(TT)

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.