Debatt

Debatt Artikeln publicerades

Jag vill ge massor med rosor till läkare och sköterskor på akuten på Blekingesjukhuset. Vilket fantastiskt jobb ni gör. Till läkare Peter Nordström när min man blev dålig. Tack än en gång.

Kerstin och Nils-Erik

En jättestor ros till den unge man som försöker rädda vår fantastiska Bio Metropol. Detta är ett ypperligt tillfälle för paret Backhamre att göra något för alla i Karlshamn. Visst vore härligt att se konst hängandes på biografens väggar. Definitivt en vinnande kombination.

Bio- och konstälskare

En rejäl bukett av rosor till alla i nöjesföretaget för deras Revymix. Härligt att man skojar med våra politiker både på det lokala och nationella planet. Allt var så underhållande och roligt, även sketchen om ”Glader”. Man måste inte vara PK (politiskt korrekt) hela tiden.

Mor och dotter som var där

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.