Debatt

Dagens ros

Debatt Artikeln publicerades

Ett stort tack till alla ni gäster som i Söndags hjälpte till när min mamma satte sin mat i halsen på Sölvesborgs Golfkrog. Ni räddade troligtvis min mammas liv. Det är inte så lätt att göra ”Heimlich manöver” när en person sitter i rullstol. Tack än en gång alla ni fantastiska, hjälpsamma gäster.

Tacksam dotter

… till änglarna i Centrumgruppen Bräkne-Hoby. Vi vill tacka er för all kärleksfull vård och omsorg av min make och vår pappa. Även ett stort tack till de berörda för den palliativa vården.

Margit med döttrar

… till Annica på urmakarbutiken i Karlskrona, för ett mycket trevligt bemötande och all hjälp med min klocka.

Maria

… till Kallinge vårdcentral läk. Maria du är toppen + sköterskor.

AC

… till fysioterapeut Eva L och Ulrika I arbetsterapeut Ronneby. Glada och trevliga tjejer. Kommer med hjälpmedel.

Stig och AC

Vill ge dagens ros till veterinären Katarina för bästa omhändertagande. Man kan känna sig riktigt trygg med en så bra veterinär.

Tack från Kith & Hubbe

Stort tack till Bengt-Olof Nordhammer för att du ställde upp och körde mig till sjukhuset, och för att du är så stöttande och alltid öppnar din butik för mig när jag än kommer.

Jerry

Ett helt fång delas härmed ut till eldsjälarna i Karlshamns Visans Vänner som ordnar och donar vid alla tillfällen. Den 24 februari hade vi årsmöte med efterföljande musik och sångfest. Tack alla för god insats! Rosutdelning även till alla musikanter som underhöll i timmar! Vilken fest!

Nöjda medlemmar

Till Stefan, som jobbar på biografsalongen K-na.Du kom som en räddande Ängel uppe vid medicinmottagningen och hjälpte oss med att starta vår bil med startkablar.

Tusen tack från Barbara och Jan-Olof