Debatt

Dagens ros

Debatt Artikeln publicerades

… till Ingrid, Helen och Pernilla för omtanke och hjälp när Bengt ramlade i söndags.

Raili

… skulle jag vilja ge till Ingrid Karsson ifrån Kyrkhult som hittade mina borttappade kör- och bankkort i lördags och gjorde sig besväret att söka upp mig för att ge dem tillbaka. Tacksam för att sådana människor som du finns!

Mvh

En slarvig tjej

… vill vi ge Bosse och Carina Blomlöf för den jättegoda maten och rundvandringen hos er på vårt 50-årsjubileum.

Blekinge sjöjaktsvårdsförening

… till Ali Alsoufi gastroläkare på Karlskrona lasarettet. Tack för att Du bryr dig och ringer hem och förklarar för oss om mina värden. Vi är så tacksamma att du är vår läkare. Det känns så tryggt att ha dig. Tack att du finns.

Bengt med familj

Vi vill rikta ett stort tack till Marita och Annika som jobbar i hemtjänsten i Tving som gjorde sitt bästa med hjärt- och lungräddning på vår lilla mamma tills ambulansen kom. Tyvärr fick hon somna in trots era insatser.

Kram och tack ifrån oss anhöriga

… till Örgryte som behöll sin plats i superettan. Det är ni värda och lycka till 2018.

Bra jobbat

Många rosor till alla som hjälpte min far Svend när han hade ramlat och slagit i huvudet. Tack för att ni alla bryr er och finns till för era medmänniskor.

Många rosor från en tacksam dotter Bente

… till alla som fixat kafékvällen hos Bräkne-Hoby PRO 10 november med hemlagade kroppkakor. Ingen nämnd och ingen glömd. Massor av rosor även till Sweet Jazz Quartet med Stina och Harold Jefta.

Alla vi som var där

En stor bukett rosor till alla frivilliga hästägare och föräldrar styrelsen som städade hela Ronneby Horse Center lördagen den 11 november alla fönster lokaler utemiljön, ridanläggning. Tack för att Ni var där.

Maritha Hansson ordförande i styrelsen

Jag vill tacka styrelsen i Lyckeby PRO för den fina bjudningen för jubilarer i Folkets Hus i Lyckeby. En trevlig träff med smörgåstårta och tillbehör med kaffe. Så än en gång tusen tack fortsätt som ni har börjat.

E.S M.S

… och hjärtligt tack till hjältarna som hjälpte min lilla treåring in i leksakshuset igen när vi kommit ifrån varandra och hon tänkte börja leta på parkeringen.

Tack snälla ni!

… till vårdpersonalen på Vämö vårdcentral Karlskrona! Tack för ett vänligt och hjälpsamt bemötande, när jag var där och tog min influensaspruta. Ett hjärtligt tack ifrån den gamle med Permobilen!

Lennart

… eller helst tre, till flyttfirman och de tre killarna som flyttade åt mig den 2 november. Ni var superduktiga.

Monika

… vill rikta ett stort tack till alla kärleksfulla personer på intensivvårdsavdelningen i Karlskrona som i vår svåra stund såg till så att vi fick all information, och som vårdade vår lilla mamma på bästa sätt. Ni är värda allt guld i världen. Tack.

Yvonne, Annelie, Marielle, Therese, Daniel och Dinny

… tusen rosor vill vi ge Benny Berglund, för att du finns för oss i alla lägen.

Kram från dina barn med familjer

Tusen röda rosor vill jag ge Martin Tillquist som jobbar inom hemtjänsten i Sölvesborg. Alltid lika vänlig och tillmötesgående. Det är just sådana personer som behövs inom äldrevården. Gamla och sjuka människor behöver framför allt förståelse och äkta medkänsla. Tack Martin för din fina insats som medmänniska.

Ove Johnsson, prost och författare, Sölvesborg

… till min "mirakeldoktor" Steen Jensen hos thoraxcentrum, som lyckas att hålla liv i mig och för all hjälp och stöd under mycket lång tid. Ros också till syster Lena, "Markisinna af Ekö". Tack för att ni finns.

Sune, patient, Karlshamn

…  till Lasse och Carina Rudell och deras barn för all hjälp som jag får av er.

Ulla-Britt